Pro fanoušky metalové skupiny Artura Štaidla bylo toto oznámení velký šok. „Drazí přátelé, fanoušci a fanynky, s lítostí Vám musíme oznámit, že skupina Behind the Mirror dneškem ukončuje svoji činnost. Hlavním důvodem je nedostatek času, dále také neshody v nové sestavě a u některých členů i nedostatek nadšení. Děkujeme za Vaši přízeň, kterou jste nám do dnešního dne zachovali. Zároveň budeme rádi za Vaše pochopení,“ stojí v jejich prohlášení.

Konec metalové partičky přišel náhle. O nových členech skupina informovala začátkem května a pyšnila se, jak jsou v nové sestavě nabití energií a připravují samé hudební pecky.

O týden později přišla první překážka, když se vedle jejich zkušebny prohnal obří hostivařský požár a oni tam museli prostory zkušebny opustit a hledat nové místo.

Celé léto pak byli zavřeni ve studiu a zkoušeli a nahrávali nové hity. Chystali nové album. A také si mysleli na koncerty. Než ale stačili vydat svůj harmonogram na letošní rok, jako kapela se rozpadli. Zdá se, že v nové sestavě moc společných plánů a představ nenašli.  

VIDEO: Ladislav Štaidl o synovi Arturovi: Teď maturuje, ale jeho muzika se mi moc nelíbí...

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Štaidl o synovi Arturovi: Teď maturuje, ale jeho muzika se mi moc nelíbí... Blesk TV

Fotogalerie
76 fotografií