V hlavních rolích čtyř tátů na mateřské dovolené se v neděli večer divákům u televizních obrazovek poprvé představili Štěpán Benoni, Karel Dobrý, Saša Rašilov a Petr Vaněk. Právě ten tvoří homosexuální pár s Jakubem Prachařem a společně vychovávají dcerku. Na premiérový zábavní díl se dívalo 786 tisíc diváků.

Prvenství si ale stejně udržel druhý díl druhé řady kriminálního seriálu Dáma a Král, který sledovalo 930 tisíc diváků. V něm se Tereza Hofová snaží přijít na kloub složitému případu, do kterého je záhadným způsobem zapleten i její kolega Prokop Král, jehož hraje Matěj Hádek.

Na třetím místě ve sledovanosti se umístilo druhé pokračování filmu Zahradnictví vysílané na České televizi, který si pustilo 587 tisíc diváků.

Sobotní večer na televizních obrazovkách ovládla show Tvoje tvář má známý hlas na Nově, kterou tentokrát vyhrála vítězka Superstar Tereza Mašková, a sledovalo ji 841 tisíc diváků. Konkurenční Primu a její soutěž 1 proti všem na Primě ten večer vidělo 382 tisíc diváků. Dalších 610 tisíc diváků se dívalo na Všechnopárty s Karlem Šípem na České televizi.

VIDEO: Tátové na tahu: Nový seriál Primy o chlapech na mateřské od 9. září!

Video
Video se připravuje ...

Tátové na tahu: Nový seriál Primy o chlapech na mateřské od 9. září! FTV Prima

Fotogalerie
47 fotografií