Schwarzkopf Elite Model Look proběhl na Pražském hradě, MBPFW v historickém Glam-Galassově paláci. Na obou akcích nechyběly známé tváře showbyznysu, uznávané osobnosti z branže módy, zástupci high society, dámy se správnou, utrácení na pražské Pařížské schopnou kreditkou v čele s chotí premiéra Monikou Babišovou.

Modelky, včetně českých na špici světového modelingu se pohybujících supermodelek, většina hereček, jedna ze zavedených tváří MBPF bloggerka a nyní především influencer Instagramu Ina Tina vynesly zapůjčené modely z dílen tuzemských návrhářů, modely z nabídky Luxury Brand Managemntu či Alize Fashion House a The Store. Včetně oproti nim cenově přístupné kolekce Lindex či Pietro Filipi. Movité dámy byly soběstačné a otázkou zůstává, zda tato hogo fogo módní prezentace za malé jmění dostála vkusu a zasloužila si plný počet hvězd.

  • Andrea Verešová: Smeč od Valentina
    1
    Líbí se Vám tento model?
    64
    211

    Prestižní česká modelka přišla na zahajovací party MBPFW v široké rudé róbě od Michala Marka, za niž ji někteří zkritizovali, neboť v ní skryla sexy figuru. Ale byla jiná, zaujala, a to se rovněž počítá. Skvělý kabát od slavné zn. Valentino kombinující kůži s krajkou siluetu vykreslil. Volba doplňků je rovněž na výbornou a spolu s hladkým výčesem vlasů dojem vytříbenosti stylu umocní.

Předchozí Další