Když se na konci července provalil románek Barbory Strýcové s šéfredaktorem módního magazínu Petrem Matějčkem (35), tenistka několik dní vyčkávala a pak vydala prohlášení o tom, že s hercem a zpěvákem Davidem Krausem už dobré dva měsíce netvoří pár. „Jako mnoho jiných vztahů i my jsme se bohužel časem dostali do problémů. Můj vztah s Davidem skončil,“ napsala tenistka na sociální síti a od té doby svou lásku k potetovanému fešákovi Matějčkovi netají.

A právě tato její slova Krause rozpálila do běla. „Uráží mě, že mě někdo lituje jako nějakýho člověka, kterej byl rozejit a nechtěl si to připustit. Je mi ukradená, jenom nesnáším lži a s*áčovství. Výhoda je, že mě po tomhle ale nic nemůže bolet a není proč se trápit,“ svěřil se David svým fanouškům na Facebooku s tím, že lituje, že s ní strávil tři roky.

„Byla a je největší omyl mého života. Nikdy jsem se v člověku nespletl jako v ní. Jsem rád, že vím, koho jsem měl vedle sebe a vracím se zase sám k sobě,“ dodal. Přitom Strýcová tolik o syna moderátora Jana Krause (65) stála a sbalila ho. „A dala si opravdu záležet. Já nevěděl, ani kdo je. Sport mě nikdy nezajímal. Miloval jsem ji, ale až po dlouhé době,“ přiznal David.

Nevěra v posteli

A jako na truc se zpěvák nyní pochlubil fotkami z postelové scény, kterou natáčel, a do Strýcové si rýpnul.

Tak dneska jsem točil asi nejnamáhavější postelovou scénu, až jsme se z toho pěkně zpotili. Naštěstí jsem ji točil s dobrou kamarádkou Koki. Pro změnu jsem byl dneska já nevěrnej Barboře, kterou hrála Veronika Kubařová. Jsem rád, že to máme za sebou, a jdu do sprchy,“ napsal Kraus ke snímkům, na nichž leží polonahý v posteli s make-up umělkyní Kateřinou Mlejnkovou alias Koki9. Kraus si tak vždy najde vhodnou chvíli na to vrátit Strýcové úder.

VIDEO: Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným

Video
Video se připravuje ...

Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným redakce Blesk

Fotogalerie
81 fotografií