A nevidí na tom nic špatného. „V dnešní době už je to běžná věc, která není extrémní ani pobuřující, my to hrajeme jako opravdoví chlapi, není to na nás ani poznat, dalo by se říct, že připomínáme i normální lidi,“ řekl Top Staru Jakub Prachař.

Naštěstí pro jeho ženu Agátu ale Jakub nezměnil orientaci, ani není bisexuální. Své kolegy líbá kvůli rolím a tentokrát ztvárnil homosexuálního muže v novém seriálu Tátové na tahu, kde s Vaňkem vychovávají dceru.

„Myslím, že by to fungovalo úplně skvěle, každý by měl svoji práci, která by ho bavila, byli bychom bohatí, hodně bychom cestovali, měli bychom vkus, hezky zařízený byt, každý by měl svoje auto, který by bylo uvnitř uklizený, slaný akvárko s rybičkami, vkus na filmy, poslouchali bychom stejnou hudbu, zvali bychom kamarády na večírky, měli bychom na zahradě bazén a zároveň i jezírko, kde bychom pěstovali pstruhy a lososy,“ zamyslel se Prachař nad tím, jak by fungovala domácnost s mužem ve skutečném životě.

Nakonec ale uznal, že život s ženou je mu rozhodně příjemnější. „mezi ženou a mužem je jeden velice drobný rozdíl a zaplaťpánbůh za něj,“ podotkl nakonec herec, který se s Vaňkem objeví v premiérovém díle seriálu už v neděli večer na Primě.

VIDEO: Tátové na tahu: Nový seriál Primy o chlapech na mateřské od 9. září!

Video
Video se připravuje ...

Tátové na tahu: Nový seriál Primy o chlapech na mateřské od 9. září! FTV Prima

Fotogalerie
34 fotografií