Rytmus v poslední době dost utrácí, koupil dům pro sebe a novou partnerku Jasminu Alagič (29) a políčeno měl zřejmě i na sporťák Nissan GT-R black edition za 80 tisíc eur (v přepočtu 2 miliony korun). Vůz si dokonce půjčil z autosalonu na předváděcí jízdu, moc spokojený ale zřejmě na konci "testování" nebyl. 

Jen co s tímhle trhačem asfaltu vyjel na dálnici, hned havaroval! V úterý večer jel po D1 ve směru z Bratislavy do Sence a podle informací Nového Času měl namířeno na box do Galanty. Jenže na 20. kilometru dostal smyk na mokré vozovce, nezvládl řízení a skončil s autem v příkopu, jak dokládají snímky, které Blesk získal od slovenského webu Pluska.sk! Moc tedy svůj řidičský um nepředvedl.

Naštěstí se mu ale nic nestalo. Na místo nehody dorazily vzápětí záchranné složky, s kterými rapper spolupracoval. A pak se prý ale snažil, aby odtamtud byl co nejrychleji pryč. „Na místě se po vyhodnocení všech okolností zjistilo, že nejde ani o škodní událost, ale o dopravní nehodu. Ke zranění osob v této souvislosti nedošlo," řekl mluvčí Krajského ředitelství PZ v Bratislavě Michal Szeiff.

VIDEO: Jasmina Alagič mlžila o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Vrbovský na sebe zřejmě nebyl moc pyšný a nejraději by byl, kdyby se o incidentu nikdo nedozvěděl. Není divu, když nabořil nové auto, které ani nebylo jeho. „Jednalo se o předváděcí vozidlo. Jeho původní cena byla 104 200 eur (zhruba 2 600 000 korun), snížená byla později na 79 990 eur (2 miliony korun). Měl ho půjčené," uvedl zdroj Nového Času. Samotný Rytmus ani firma, která mu Nissan zapůjčila a nehodou jí vznikla škoda, se k situaci nechtěli vyjádřit.

Ještě nedávno se Vrbovský novým auťákem chlubil na Instagramu. „Pozdravuju všechny ty, co se tváří, že mě nemusí, ale přitom sledují každý můj krok. Ani už si nepamatuju, kdy jsem měl špatný den. Děkuji za všechno. Zasloužíme si to!" machroval a osud se mu pak vysmál do tváře. Den, kdy se vyboural, by totiž určitě za dobrý nepovažoval ani on sám. Ještě ke všemu si luxusní sporťák polepil samolepky, na kterých se opět vytahoval na ostatní lidi a své kritiky: „Zamilovaný, bohatý, úspěšný. To nasere, čo?" Zvlášť poslední část pak v kontrastu s nehodou a rozbořeným auťákem působí jako zásah karmy. 

 

Na sociální síti navíc rapper ještě tento týden natáčel partnerku Jasminu, jak tancuje za volantem a nemá přitom ani zapnutý bezpečnostní pás. Možná by se oba měli trochu zamyslet, jestli je to bezpečné. Vždyť příště už by mohla případná další autonehoda mít mnohem horší následky než odřené plechy.

Fotogalerie
90 fotografií