Renata Figurová (38), která mimo jiné kandiduje za ANO do zastupitelstva v Praze-Dolních Měcholupech, má spory s otcem dítěte, což názorně dokázala i před rokem na pohřbu Ivo Pavlíka (†84), kde předstoupila před novináře a obvinila Heidi z toho, že se podílí na tom, aby ona o svého syna přišla. A pak malý Tomášek zmizel. Na konci letošního června se jeho fotografie objevila mezi hledanými osobami. Po více než dvou měsících si pak policie došla pro jeho matku Renatu.

 „V úterý ráno okolo sedmé hodiny vnikla do jejího bytu zásahová jednotka,“ prozradil Blesku zdroj, který si nepřeje být jmenován. „Mohu potvrdit, že matka dítěte byla skutečně zadržena,“ potvrdil včera mluvčí Krajského ředitelství policie ve Zlíně Petr Jaroš.

Podle zdrojů Blesku byla matka dítěte, která nebyla dlouho k nalezení ve svém bytě ani u rodičů v Kroměříži, zadržena v Praze. Jenže Tomášek při razii nalezen nebyl. „Tomášek se údajně nachází někde v Asii, snad Indonésii!“ prozradil Blesku nejmenovaný zdroj. „Zřejmě u nějakých známých…“ dodal. Zpěvačka Heidi Janků, jakožto ani její synovec a Tomáškův otec Tomáš, však nemají o nějakých „asijských“ známých ani ponětí.

VIDEO: Takhle Renata Figurová mluvila o svém synovi na pohřbu Ivo Pavlíka (†84).

Video
Video se připravuje ...

Skandál na pohřbu Ivo Pavlíka (†84): Záhadná žena tvrdí: Heidi zhoršovala manželův stav! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
14 fotografií