Web Hockey30 je opravdu velká drbna, ale jeho Facebook sleduje před sto třicet tisíc fanoušků. A vzhledem k tomu, že v Kanadě bulvár jako takový neexistuje, berou jeho čtenáři informace poměrně vážně. 

Podle příspěvku této stránky z 9. ledna tohoto roku byl rozchod na spadnutí už delší dobu. Web spekuloval, že Plekanec má devatenáctiletou milenku, kvůli které dokonce odmítl nabídku z Chicaga a Pittsburghu. Chtěl prý v Montrealu zůstat hlavně kvůli ní, protože byl velmi zamilovaný. Vondráčková o tom prý věděla. Na stránce se dokonce píše, že v Česku je Lucie mnohem slavnější než Tomáš.

Plekanec bombu odpálil na sociální síti přesně před měsícem, a od té doby se vyrojilo mnoho spekulací o důvodech, proč oba vztah ukončili. On možná až příliš rychle začal randit s tenistkou Lucií Šafářovou, na ni prasklo, že za ní lezl v noci domů přes plot herec Matěj Hádek. Celý rozvod se rychle zvrhl z decentního a přátelského odloučení v jednu z nejšpinavějších bitev, jakou Česko zažilo. Na veřejnosti se pere špinavé prádlo, okolo podezření nad datem podpisu rozvodových papírů se rozvíjejí až bondovské teorie a vzduchem létají obrovské, stamilionové sumy jak alimentů, tak zajištění pro budoucí exmanželku.  

Fotogalerie
37 fotografií