Za svým manželem Silvia Kucherenko věrně stojí a od chvíle, co ho v roce 2015 zatkli na základě evropského zatykače a poslali ho do vazby, si nepřipouští myšlenku, že by ho opustila. Ani po vynesení rozsudku soudu, který ukrajinského podnikatele poslal v dubnu 2017 na 11 let do vězení.

Než ho odsoudili, zúčastňovala se všech jeho soudních stání a hrdě vykřikovala, že je Sergej Kucherenko nevinný. A na jeho propuštění, které by mělo být v roce 2026 (1,5 roku už si odseděl ve vazbě), Silvia poslušně čeká.

S manželem by totiž ještě ráda rozšířila rodinu. „Děti nejsou jen o tom, zda je chceme mít, ale zda existuje osoba, se kterou je chceme mít. Možná bych chtěla,“ odpověděla modelka fanouškovi na sociální síti, který se napřímo zeptal, zda by chtěla další dítě.

Samozřejmě, děti miluji. Saša je pro mě vším. A kdybych někdy v budoucnu opět otěhotněla, nebránila bych se tomu,“ potvrdila Novému Času modelka, která má s manželem syna Alexandra (7). Než ale manžela pustí z kriminálu, bude slavné slovenské modelce už 44 let. Pak se teprve uvidí, zda bude mít ještě sílu a štěstí si dalšího potomka pořizovat.

VIDEO: Slovenská modelka-kačer: Šestiletý syn se musí učit čínsky! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka-kačer: Šestiletý syn se musí učit čínsky! Proč? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
28 fotografií