Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prvňáčci slavných vyrazili do školy: Prachařová, Kloubková i Janda odvedli děti do lavic

/
  • Slavní rodiče odvedli své ratolesti do první třídy.
    3. září 2018 ● 16:49

    Ty pravé starosti začaly některým slavným rodičům až dnes. Poprvé totiž odvedly své ratolesti do první třídy základní školy. Aktovku svému dítěti dnes nasadila i Agáta Prachařová, Kristina Kloubková, Petr Janda či modelka Markéta Divišová.

  • 1.

    Agáta Prachařová (33), modelka - Syn Kryšpín (7)

    Syna Prachařové si převzala stejná učitelka, která má ve třídě i Kordulku Stropnickou (12), dcera modelčiny matky Veroniky Žilkové (56) a tudíž Kryšpínova tetička. „Těšil se na ní, protože učila i Kordulku. Je velmi milá, ale důsledná, a to on potřebuje jako sůl,“ řekla Blesku Agáta s tím, že si Kryšpín z prvního školního dne odnesl to, že se mu tam špatně sedělo. „Divil se, že židle jsou tvrdé, a také mu bylo horko, protože jsem ho oblékla do obleku a Kryšpín nevěděl, jestli si může sundat sako,“ dodala Prachařová.

     

    Syn Agáty Prachařové Kryšpín první den ve škole.
    Autor: Instagram

  • 2.

    Kristina Kloubková (41), moderátorka - Dcera Jasmína (6)

     

    Dceři moderátorky Televizních novin se do školy vůbec nechtělo, ale mezi prvňáčky se rozhodně neztratí. Ovládá už několik dovedností. „Umí napsat pár písmenek, umí máma, táta i Jasmi a taky umí 1.C, třídu, kam bude chodit. Má velkou ambici, chce se naučit do Vánoc psát! Plán má jasný. Chce napsat Ježíškovi o koníka, tak má nejvyšší čas,“ směje Kristina.  

    Kristina Kloubková se svou prvňačkou Jasmínkou.
    Autor: archiv K. Kloubkové
     

  • 3.

    Petr Janda (76), zpěvák - Dcera Rozárka (6)

    Čtvrtá dcera lídra Olympiku nastoupila na dvojjazyčnou školu Sunny Canadian International School v Jesenici, kam chodí i jeho starší Anežka (9) „Moc se jí nechtělo, ale přitom se tam těšila, zkoušela si novu brašnu a u toho se pořád usmívala,“ popsal Blesku zpěvák.

    Petr Janda s rodinou odvedli poprvé do školy dceru Rozárku.
    Autor: archiv P. Jandy
     

  • 4.

    Markéta Divišová (34), modelka - Dcera Natálka (7)

     

    Nejstarší dcera druhé vicemiss České republiky 2003 se těšila na to, až bude školou povinná. „Vstávali jsme brzo, nemohla se dočkat, o prázdninách se totiž nudila. Celá rodina se vypravila do mezinárodní školy “ popsala Blesku Markéta.

    Modelka Markéta Divišová odvedla do školy svou dceru.
    Autor: archiv M. Divišová

  • 5.

    Vojtěch Bernatský (43), moderátor - Dcera Eliška (6)

    Odchod dcery do první třídy dojal celou rodinu. „Snažil jsem se, ale stejně jsem to nevydržel a pobrečel jsem si. Jak moc rychle to letí. Jen to píšu a už mám zase knedlík v krku a vlhký oči. S takovou ji za chvilku povedu k oltáři. Tak hodně štěstí, princezno naše,“ vzkázal dojatý Bernatský své dceři před jejím vstupem do třídy a svá slova potvrdil i Blesku. „Slzy mi zaplavily oči, když předávala kytičku paní učitelce," svěřil se nám.

    Prvňačku odvedl do školky i moderátor Vojtěch Bernatský.
    Autor: Instagram

    Fotogalerie
    21 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

jity: Přesně tak, oni to těm dětem dokáží dát sežrat i učitelé, že mají slavné rodiče a běda když na ně nemají.

(04. 09. 2018 08:58)

Voda:  To máte pravdu,pravnučku vedl.

(04. 09. 2018 08:36)

Voda:  Janda vedl vnučku do školy.

(04. 09. 2018 06:14)

zamlzena: Nedeformujte děti, jelikož je docela zjevné, že "slavné" děti mají často potíže, a někdy příliš slavně nekončívají. Dopřála bych jim dlouhé a klidné dětství. Ony totiž nemusí vždy zcela nutně být po svých slavných a exdrovertních rodičích.

(03. 09. 2018 21:13)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy