Marie Sýkorová (15)

Krásná plavovláska předvedla na mole ladnou a sebevědomou chůzi, což evidentně ocenila i porota. I tak ale patnáctiletá Marie své prvenství v soutěži nečekala. „I když malou naději jsem měla. Na castingu jsem dostala pořadové číslo dvacet sedm a letos je sedmadvacátý ročník, tak jsem si říkala, že by to mohlo být nějaké znamení,“ prozradila Blesk.cz krátce po vyhlášení výsledků.

Letošní vítězka má přítele. Po prázdninách nastoupí do prvního ročníku ekonomické školy se sportovním zaměřením a kvůli modelingu bude mít individuální plán. Doufá totiž, že už brzy vycestuje za prací.

Finále soutěže Elite Model Look 2018 - vítězka Marie Sýkorová (CZ).
Autor: Blesk:foto CNC: Marek Patek

 

Video
Video se připravuje ...

Tahle dívka vyhrála Elite Model Look CZ! Marii Sýkorové je teprve 15! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Martin Burian (16)

Ze svého vítězství byl Martin Burian naprosto šokovaný. „Vůbec jsem to nečekal, ale vyšlo to. Asi jsem to sehrál dobře, hodně jsem se na to připravoval. Agentura vám hodně se vším pomůže,“ řekl Blesk.cz český vítěz. Ten studuje střední školu zaměřenou na telekomunikaci a má přítelkyni.

Finále soutěže Elite Model Look 2018 - vítěz Martin Burian (CZ).
Autor: Blesk:foto CNC: Marek Patek

Video
Video se připravuje ...

Vítěz Elite Model Look, středoškolák Martin Burian (16): Co o sobě řekl? Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Jasmína Simonová (15)

Tmavovlasá Slovenka v sobě nosila po celou dobu naději, že během vyhlašování výsledků uslyší své jméno. A stalo se. „Teď nastupuji do prvního ročníku dvojjazyčného gymnázia se zaměřením na angličtinu. Modelku jsem chtěla dělat od malička, doufám, že se mi teď splní můj sen a budu úspěšná,“ svěřila se nám kráska, která je jako jediná z vítězů nezadaná.

Finále soutěže Elite Model Look 2018 - Jasmína Simonová (SK).
Autor: Blesk:foto CNC: Marek Patek


Jakub Janírek (19)

Ten jako jediný ze všech měl předtuchy, že vyhraje. „Naději jsem měl a dost jsem si věřil. Jsem rád, že jsem to vyhrál. Předtím jsem měl zkušenosti jen s focením do nějakých magazínů, toto byla první přehlídka,“ prozradil sebevědomý Slovák, kterého čeká nástavba na středním učilišti a rád by se do budoucna věnoval světovému modelingu. Přítelkyni má a dokonce ho ten večer přišla podpořit.

Finále soutěže Elite Model Look 2018 - vítěz Jakub Janírek (SK).
Autor: Blesk:foto CNC: Marek Patek

Fotogalerie
74 fotografií