Milovníci aut mohou od včerejška obdivovat nadupané krasavce na čtyřech kolech přímo u řeky. Celou akci odstartovali svou velkolepou show bubeníci Tam Tam Batucada s Milošem Vacíkem a slovenská kapela No Name, a i přes zatažené počasí si akci přišly užít stovky nadšených milovníků aut i zábavy.

Druhý ročník festivalu představuje přes 120 modelů, a dokonce hned 11 českých premiér! „Vystavovatelů proti loňsku přibylo, poprvé tu jsou k vidění ekologicky šetrné vozy japonské automobilky Toyota i s její luxusní odnoží Lexus. Mercedes-Benz předvede i horkou novinku – novou třídu A,“ řekl Blesku zástupce šéfredaktora Světa motorů David Šprincl. Největší hvězdou, kterou můžete na výstavě spatřit, je nepochybně vůz Škoda Vision X.

Akce je určena pro celou rodinu. Mimo vystavované modely se tu budou konat i autogramiády známých osobností, koncerty a besedy. „Vstup na výstavu a na všechny s ní související koncerty a další doprovodné programy je stejně jako loni zcela zdarma,“ ujišťuje Šprincl.

Nejen pro milovníky aut pokračuje v pátek, sobotu i neděli na náplavkách bohatý program. Návštěvníci se mohou například v pátek těšit na autogramiádu HC Olymp Praha, která proběhne od 18.00 na Rašínově nábřeží. Ve 20.00 jim potom rozproudí krev v žilách kapela Eddie Stoilow, která zahraje na protějším břehu řeky. V sobotu si fanoušci mohou užít koncert Vladimíra 518, v neděli v 16.00 to na smíchovském pódiu „rozjede“ zpěvák Tomáš Klus.

Kdy: 30. 8. - 2. 9. 2018
Kde: Smíchovská náplavka a Rašínovo nábřeží
Za kolik: zdarma

Fotogalerie
49 fotografií