Ve středu se nový film Důvěrný nepřítel dočkal premiéry v pražském kině Lucerna. Dorazil samozřejmě režisér snímku Karel Janák (47) s manželkou Romanou Goščíkovou (35), která šéfuje Divadlu Radka Brzobohatého. Bujným dekoltem i těhotenským bříškem se pochlubila bývalá moderátorka Snídaně s Novou Marta Ondráčková (35), z tanečního parketu StarDance si pak odběhla Veronika Arichteva (32) s manželem Biserem (41). 

Zatímco akci si nechala ujít jedna z hlavních hereckých hvězd filmu, Slovenka Gabriela Marcinková (30), její filmový protějšek Vojta Dyk nemohl chybět. Ovšem dorazil úplně sám a teprve později se přidal k další půvabné Slovence Zuzaně Porubjakové (33). Mnohé zarazilo, že mu tentokrát nedělala doprovod partnerka Táňa Vilhelmová.

Vždyť většinou se ve společnosti ukazují právě spolu. V květnu například Vojta svou milovanou přišel podpořit na premiéru představení Skleněný strop do Divadla Ungelt. Vášnivě se tam tehdy objímali a líbali, jako by spolu nebyli už několik let, ale spíš si teprve užívali líbanky.

Navíc v dubnu herečka přiznala, že by se nebránila ani veselce. „Říkala jsem si, že další svatbu bych chtěla zvládnout do čtyřiceti. A najednou je to za rohem a pořád nic. Klidně bych se vdávala třeba dnes,“ svěřila se. Změnilo se snad něco od té doby? Přehnal se snad nějaký mráček a dvojice se potýká s krizí? Těžko říct, Vilhelmová byla také možná jen zaneprázdněná a do Lucerny proto nemohla přijít.

VIDEO: Otázka svatby je na pořadu dnes už pár let... Tady Táňa tvrdila, že proběhla žádost o ruku!

Video
Video se připravuje ...

Tatiana Vilhelmová bude Dyková? Vojta jí požádal o ruku! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
57 fotografií