„Podle právníků se máme rozvádět tam, kde mají naše děti trvalé bydliště. A ty mají kanadské občanství,“ uvedla pro web Expres.cz Lucie, která si přitom hokejistu v roce 2011 brala v Česku a dokonce měli stanovenou i předmanželskou smlouvu. Jenže pak se jim v Kanadě narodili dva synové a situace se tím zřejmě změnila.

Právě předmanželská smlouva je nyní jablkem sváru. Ze slov Vondráčkové totiž vyplývá, že je neplatná. Nejen v zahraničí, ale dokonce i tady. „To je věc právníků. Ta smlouva je velice jednostranná. Teď vše záleží na nich. Její znění je podle právníků prý protiprávní i v České republice,“ vysvětlovala. 

Pravděpodobně si tím ale dost polepší, jelikož v Kanadě budou soudy jistě jednat zejména ve prospěch svých občanů, tedy dětí. Zatímco Plekanec měl údajně manželce nabídnout odstupné 30 milionů, takhle bude mít zřejmě nárok na víc, možná i na polovinu Tomášových výdělků, které činí zhruba 380 milionů. Kromě toho blondýnce může přijít vhod i to, že její muž přiznal nový vztah s tenistkou Lucií Šafářovou (31). Dokonce se spekuluje, že za krachem manželství stála jeho nevěra.

Ovšem stejně tak zpěvačka a herečka je propírána kvůli tomu, že si do svého bytu vodila řadu mužů, včetně herce Matěje Hádka (42). Ona sice schůzky potvrdila, vždy se ale mělo jednat o pracovní záležitosti.  

Ať už je pravda kdekoliv, mezi partnery to nyní na smíření rozhodně nevypadá. Naopak mezi nimi propukla drsná bitva o lepší podmínky. Ještě nedávno přitom Lucie tvrdila, že ji rychlý konec zastihl nepřipravenou a překvapil. Ovšem je zarážející, jak rychle se dokázala vzpamatovat a jednat.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

 

Fotogalerie
112 fotografií