Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Střelba v Lounech: Maskovaný útočník přepadl ženu, zachránily ji děti

Autor: lm, raj, INT - 
29. srpna 2018
20:20

Kriminalisté pátrají po muži, který vnikl na pozemek domu v Lounech a majitelku domu ohrožoval střelnou zbraní. Při následné potyčce padly i výstřely. Ženu patrně zachránily její děti.

Přepadení se odehrálo 16. srpna v ulici Lucemburků. Maskovaný agresor zazvonil na zvonek u jednoho z domků. "Když mu otevřela majitelka, tak ji napadl pod hrozbou střelnou zbraní. Začali se prát a při této potyčce došlo k výstřelu z krátké střelné zbraně. Majitelka rodinného domu utrpěla lehká zranění," popsala FTV Prima kriminalistka Anita Akulenková.

Do potyčky se zapletly i děti majitelky. "Matku začaly děti bránit, jedno z dětí zavolalo na linku 158, pachatel se zalekl a z místa incidentu utekl," dodala kriminalistka.

Po agresorovi nyní policie intenzivně pátrá. Útočníkovi je kolem padesáti, je vysoký 180 až 185 centimetrů, robustní postavy. Má krátké prošedivělé vlasy, kulatý obličej. Při útoku byl maskovaný tmavou kuklou. Přes ni měl džínovou kšiltovku a zelenou helmu, které po napadení nechal na místě činu. Poznatky volejte na linku 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání