Dům o rozloze 650 m², který DJ Avicii vlastnil, se nachází v americké ulici Bird Streets, jež sousedí se západní částí Hollywood Hills. Je z roku 2008. Luxusní sídlo je navrženo v moderním stylu s okny od podlahy až ke stropu, které poskytují panoramatický výhled na centrum Los Angeles.

Jedná se o otevřený koncept, který zahrnuje šest ložnic, sedm koupelen, nekonečný bazén, ohniště, lázně a také salonek. Má také balkony, které jsou kolem celého domu, a nechybí ani posuvné dveře pro snadnější přechod z domu ven a naopak.

DJ Avicii koupil dům v roce 2013 a podle místní realitní kanceláře za něj dal 15,5 milionu dolaru, v přepočtu 341 milionů korun. Teď byl dům tajně prodán za mnohem vyšší cenu. Podle amerického deníku L.A. Times za něj nový majitel zaplatil 385 milionů korun.

V domě u Aviciiho trávila nějaký čas i jeho česká přítelkyně a modelka Tereza Kačerová, se kterou žil až do své nečekané smrti. Muzikant, vlastním jménem Tim Bergling, s ní vychovával jejího syna Luka. Z Timovy smrti byli ona i její synek velmi zdrceni, modelka po jeho sebevraždě zveřejnila na sociální síti detaily o jejich vztahu a životě.

Švédský producent 20. dubna 2018 spáchal sebevraždu, když se v ománské metropoli Maskat podřezal střepem z rozbité láhve a vykrvácel. Přátelé uvedli, že měl dlouhé roky problémy s alkoholem a že také nezvládal stresové situace a nabitý pracovní program. Jediné, co si mladý Tim Bergling přál, bylo nalézt klid.

Fotogalerie
58 fotografií