Neshody kvůli vyjádření Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance vznikly poté, co hokejista o konci manželství na sociální síti napsal 6. srpna odpoledne zhruba v 16 hodin našeho času, a později se ukázalo, že zpěvačka už ten samý den podepsala žádost o rozvod v kanadském Montrealu.

Lucie nejprve tvrdila, že ji manželovo veřejné vyjádření šokovalo a překvapilo. Jak je tedy možné, že ten samý den už měla podepsané své vlastní dokumenty za oceánem? Přitom v následujících dnech uváděla, že sama rozvodové papíry podepsala až 7. srpna. Jejich příběhy se začaly do sebe zamotávat.

Rozdílná data Lucie zdůvodňuje po svém. „Když je v Montrealu šestého srpna devatenáct hodin, v České republice je už 7. srpna,“ vysvětlila Expres.cz Vondráčková, proč se data podpisu neshodují. „Já na něj nechci říkat věci. Ale věřte, že ten časový úsek odpovídá,“ dodala zpěvačka.

Tím tedy dala najevo, že odletěla do Kanady hned poté, co si přečetla Plekancovo vyjádření na Facebooku. Žádné váhání, rozmýšlení, zdlouhavé nakupování a vybírání letenek. „On mě nutil ho dát, tak jsem letěla,“ vysvětlila Vondráčková, proč s podpisem na rozvodových papírech tolik pospíchala. I tak je to ale nadmíru podivné.

Aby vše stihla, musela by odletět okamžitě po Plekancově oznámení, navíc i tak by dlouhý let sotva stíhala. Let do Kanady totiž v ideálním případě trvá devět a více hodin. „Máma dokáže všechno, aby ochránila děti," krčí rameny Vondráčková, která opravdu hrála o čas - tomu nasvědčuje i fakt, že její dokumenty byly podepsány hned vedle letiště v Montrealu v Dorvalu. Půjčil jí snad někdo soukromý tryskáč? To je totiž reálně jediná šance, jak by vše mohla stihnout tak, jak tvrdí...

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
46 fotografií