Časy se mění a život se mění. Přijde mi, že jsem celou dobu žila v romantické komedii a teď jsem změnila žánr v krimidrama. Doufám, že jenom na chvilku...“ odpověděla zpěvačka na dotaz, co se v jejím životě změnilo, když byla před dvěma týdny hostem talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Přestože další moderátorovy otázky odpálkovávala do autu, nepřímo tak potvrdila informace, které má Blesk už delší dobu k dispozici! „Jejich manželství zničila žárlivost. Ta byla na obou stranách,“ prozradil zdroj z okolí manželů. Fatální ránu jejich manželství zasadila podle zdroje konfrontace s video záznamy. „To se stalo až po několika dnech v Praze. Sem ještě odlétali spolu jako rodiče dvou dětí,“ dodal zdroj. Zbytky jejich vzájemných vztahů se musely zbortit na přelomu července a srpna, 6. srpna pak Plekanec oznámil konec jejich manželství a odletěl do Montrealu.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

To, jaké trumfy má hokejista v rukávu, se nejspíš ukáže až u soudu. Anebo jestli to náhodou s tou krimidetektivkou není naopak. Každopádně vzhledem k tomu, že v kanadském Montrealu proběhne bitva o 380 milionů korun, jež Plekanec za dobu jejich manželství vydělal (v čistém!), budou se trumfy jistě hodit každé straně.

Zpěvačka každopádně nehodlá dál pozadí krachu jejího manželství jakkoli komentovat. „Nezlobte se, ale nebudu se k ničemu vyjadřovat. Všechno by se to otočilo proti mně. I u soudu,“ odmítla Vondráčková v neděli neústupně, avšak zdvořile žádost Blesku o rozhovor.

Fotogalerie
37 fotografií