Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miliardářskou dcerku Rezešovou drží 24 hodin na samotce! Drsný den před propuštěním na svobodu

Autor: shp - 
27. srpna 2018
18:51

Po šesti letech vězení, které si odpykala za způsobení dopravní nehody na maďarské dálnici, při které zemřeli čtyři lidé, se konečně dostane na svobodu. Slovenská dědička impéria Rezešových – Eva Varholíková Rezešová bude propuštěna v úterý. Jak tráví svůj poslední den za mřížemi?

Odsouzená požádala prostřednictvím svého obhájce budapešťský soud o podmínečné propuštění před několika týdny. Soud její žádosti 17. července vyhověl. Podle webu Blikk.hu slavná Slovenka stráví poslední den za mřížemi v tzv. propouštěcí vězeňské cele, ve které bude úplně sama.

V úterý si převezme věci, které musela při nástupu na výkon trestu odevzdat, podepíše odevzdací protokol a ostraha ji doprovodí až k vězeňské bráně. V případě, že namísto rána bude chtít vězení opustit už o půlnoci, musí požádat vedení věznice, které žádosti může, ale nemusí vyhovět.

Rezešová se ve vězení chovala příkladně, dodržovala všechna přísná pravidla a při výkonu trestu se nedostala do konfliktu se žádnou spoluvězeňkyní. Zdokonalila se v maďarském jazyce a průběžně pracovala v krejčovské dílně jako šička.

Dědičku slavného impéria odsoudil odvolací soud pro okolí Budapeště 11. září 2014 na 9 let za dopravní nehodu, kterou způsobila v roce 2012 na maďarské dálnici M3. Ta stála život 4 lidí. Rozsudek byl zpřísněním původního šestiletého trestu.

Pohybovenadany ( 28. srpna 2018 02:18 )

 A znáte to s těma Božima mlýnama ? Pomalu ale jistě .......

luboze ( 27. srpna 2018 23:11 )

Rezesovci si za peniaze (Slovákov) kúpili maďarské súdy.Zabila ozrala 4 ľudí, odsedela 6 ?rokov, Svi na svätci ti, či toto dovolili, čo ti chudáci pozostali...

odol ( 27. srpna 2018 22:01 )

Ano!

hafblaf ( 27. srpna 2018 20:56 )

Spravedlnost se na viníka dívá přes jeho peněženku, když je plná, nic nevidí.

odol ( 27. srpna 2018 20:38 )

Dosť podrobne niekto popísal ako odsúdená osoba po vykonaní trestu odňatia slobody postupuje pri odchode do civilného života,takzvané ,,slobodenie,,.S touto situáciou koluje medzi muklami vtip,kde strážny,prepúšťajúci osobu z výkonu trestu sa mu prihovára: No dúfam,že sa tu vidíme naposledy!A vtedy sa ho mukel účastne spýta: Preboha, pán veliteľ-čo aj vás idú prepustiť???? Hento kurwisko triplavé by sa malo v jednom kuse modliť za tých,ktorým strašne poškodila a nie sa tešiť,že zase vhupne do blahobytu a naplno si ho zase neobmedzene užívať ako pred nehodou,lebo jedna spravodlivosť je ľudská a tá druhá božie mlyny.Tie síce pracujú neefektívne,pomaly ale isto slečna Režeš úr!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání