Pod Lucčin úterní příspěvek, kde vysvětluje, jak podle ní vypadal její rodinný život s Tomášem v posledních letech a co podle ní není z jeho slov pravda, se už vyjádřilo neuvěřitelných 1200 lidí! A i když se v naprosté většině jedná o slova podpory a vyprávění vlastních rozchodových a rozvodových zážitků, které by mohly sloužit jako nekonečný zdroj inspirace pro scénáristy Pošty pro tebe, objevují se i názory, které naznačují, že ne všichni Lucčini fanoušci bezmezně věří její verzi. A často se tak lidé v komentářích hádají mezi sebou a dokonce si vulgárně nadávají.

Některým z vášnivých komentátorů vadí, že ostatní automaticky vidí vinu za rozchod jen na straně Tomáše. „Vy víte, jak to bylo? Podle čeho usuzujete, že zahodil ženu a děti? Vy jste s nimi žili v jedné domácnosti, že tohle tak jistě víte?“ ptá se jeden z diskutujících, kterého ale následně napadne řada dalších diskutujících, kteří jsou přesvědčení, že za rozpad vztahu vždy může muž.

Nezlobte se na mě, ale na vině jsou vždycky oba. A myslím si, že i vy jste delší dobu nevěděla, co chcete. Až když všechno skončí, tak si člověk vše uvědomí a brečí nad svými chybami. A pokud se hned tak brzo po rozchodu manžel přiznal k jinému vztahu, tak jste to doma asi tak růžové, jak píšete, neměli,“ přilévá olej do ohně další z diskutujících.

Podle dalšího z řady příspěvků je patrné, že fanoušci Lucky sledují celou kauzu velice bedlivě: „Je dobré si trochu připomenout pár věcí. Lucie Vondráčková na Primě tvrdila, že o žádném prohlášení na Facebooku neměla ani ponětí (míněno první prohlášení Plekance), ale dnes uvedla, že nechtěla, aby to Plekanec zveřejnil na Facebooku, čímž se sama usvědčila ze lži, že o tom nevěděla,“ všímá si další pisatel.

I Lucčini skalní příznivci pak mají svému idolu za zlé, že podle nich rozchod s manželem příliš rozmazává v médiích. „Právě mám z Lucky pocit, že chce, aby to lidi řešili. Nevěřím, že by to nedala na FB, kdyby ji její manžel nepředběhl,“ píše jedna z fanynek a další se přidává: „Lucie, nechápu Vaši potřebu, ani potřebu Vašeho manžela reagovat na každou reakci reakce? Jste normální?“ ptá se další diskutující a další to vidí podobně. „První ofíko vyjádření od Plekyho bylo jasné, strohé, dostačující. Bulvár by se toho tak či tak dopátral. Pak už to chtělo držet ústa, Lucie! Za nefungování vztahu a případný konec můžou vždy oba,“ sděluje svůj názor další z fanoušků zpěvačky.