Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie ukázala pedofilovo doupě: Převlečen za obří mimino tam mučil dívenku (10)! Elektrické šoky a znásilňování

Autor: msj - 
24. srpna 2018
19:14

Fotografie, ze kterých mrazí. Policie zveřejnila snímky podkroví, kde pedofil držel desetiletou holčičku, na které uspokojoval svoje sadomasochistické potřeby. David Challenor byl odsouzen k dvaadvaceti letům vězení.

Soud probíhal tento týden ve Warwicku v Anglii, kde padesátiletý muž ukájel své fantazie. Sám se před sexem oblékal do dětského oblečení, ovšem v dospělé velikosti. Nechyběly ani pleny, aby byla jeho chorá iluze co nejpřesnější.

Pedofil si malou holčičku fotil a natáčel. Na většině šokujících videí je vidět, jak dívence dává elektrošoky a na nohy jí připíná jakési kolíky. Policie se rozhodla prohledat jeho bydliště v Coverty a našla celou řadu sexuálních pomůcek včetně lan, pout, svíček či bičíků. Obžalovaný před soudem odmítl jakoukoli vinu. Po devítihodinovém soudu byl však uznán vinným ze všech zločinů.

Challenor si oběť bral do půdního prostoru u sebe doma, převlékl se za dívku jménem Lucy a chtěl po holčičce, „aby mu pomohla s pár věcmi“ včetně orálního sexu. Po odchodu byla dívenka vždy tak strašně vyděšená, že nikomu nic neřekla.

Nakonec dívenka sebrala odvahu a svěřila se nejmenované osobě. Tak se její výpověď dostala až k policii, kde ji vyslechli koncem roku 2015. Nyní je už konečně po všem a pedofil Challenor byl potrestán. Kromě 22 let ve vězení ho také čeká zápis do registru sexuálních delikventů.



 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání