„Tak jo, já sem tu fotku dám. Fotku, která pro vás asi není úplně tak pěkná, jako přidává většina sexy ‚insta‘ maminek. Fotku, která ukazuje sílu ženského těla pár hodin po zrození nového života,“ odhodlala se 3 dny po porodu Míša známá i ze seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 či Ulice.

Odhodila tak pózy a filtry a ukázala realitu takovou, jaká je, čím své fanoušky potěšila a získala si sympatie a obdivy ostatních matek. „Moje tělo dostalo dvěma porody za rok a půl dost zabrat. O to víc mě fascinuje, jak je dokonalé a přesně ví, co dělat před, při i po porodu,“ popisovala brunetka s tím, že nějakou dobu ještě potrvá, než se její tělo vrátí do normálu.

„Ale najednou je mi to nějak jedno s tím čtyřkilovým uzlíčkem, kterého jsem ještě před pár hodinami měla v sobě, a pořád nemůžu uvěřit, jak se tam mohl vejít. A už je tu se mnou a dává mi obrovskou sílu a lásku,“ rozplývala se Tomešová, která už má s manželem Romanem Tomešem (30) staršího synka Kristiánka (1,5).

K němu jí teď přibyl ještě malý Jonáš. „Děkuju vesmíru za to, že mám dva nádherné zdravé a velké kluky, a za své tělo, které bylo nástrojem ke zrození něčeho tak úžasného!“ dodala na Instagramu šťastná dvojnásobná maminka, která se také radovala, že už ji prý tentokrát vše bolelo o něco méně než během prvního porodu.

VIDEO: Michaela Tomešová nám prozradila, co ji trápilo během druhého těhotenství. To byste neuhodli!

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová nám prozradila, co ji trápí během druhého těhotenství. To byste neuhodli! Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
47 fotografií