Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Znásilnil svoji pětiletou sestřenici! Její tělo potom hodil od septiku

Autor: ital - 
23. srpna 2018
10:53

Anand Kushwaha (20) znásilnil svou teprve pětiletou sestřenici. Když začala křičet, zardousil ji a následně její tělo hodil do septiku. Zpočátku policii pomáhal s pátráním. Potom se přiznal.

Policie zatkla muže, který údajně znásilnil a poté zabil svou pětiletou sestřenici. Její mrtvé tělo potom hodil do septiku.

Poté, co byla jeho sestřenice prohlášená za nezvěstnou, se zapojil do pátrání ve vesnici Katangi v okrese Džabalpur ve středoindickém státě Madhjapradéš.

Až když otec pohřešované dívky oznámil, že Kushwaha byl s jeho dcerou spatřen jako poslední, mladík se údajně policii přiznal, že svou sestřenici znásilnil a poté zabil.

Podle policie prý Kushwaha napřed tvrdil, že dívku znásilnil na břehu řeky Hirni, která teče nedaleko vesnice, a pak ji vhodil do vody. Teprve, když se našly krvavé skvrny na posteli v jeho domě, doznal, že dívku znásilnil doma. Když začala křičet, uškrtil ji a tělo hodil do septiku.

Policejní mluvčí řekla: „Obviněného jsme vzali do vazby. Nejprve podával zmatená prohlášení, ale později se ke znásilnění dívky přiznal, když nikdo nebyl doma."

Kushwaha, jenž je synem staršího bratra dívčina otce, je nyní obžalován za znásilnění a vraždy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání