Marie, kterou proslavila zejména role Saši v Comebacku, mnohým vyrazila dech, když přiznala, jak svou dcerku pojmenovala. I když v českém showbyznysu najdeme Kordulku, Ronju, ale i Theodora či Quentina, tak holčička Alfréda je zatím opravdu jediná.

„To jméno jsme měli připravený, protože jsme ho moc chtěli," přiznala na sociální síti Doležalová, která jméno vybírala spolu s partnerem, tanečníkem Markem Zelinkou (31). „Ale ještě jsme si řekli, že až se na to dítko podíváme, zvážíme, jestli se k němu hodí. Páč kdyby vylezla nějaká éterická holčinka, tak to by asi Alfréda nebyla," vysvětlovala.

Když se miminko 7. srpna narodilo, bylo hned rozhodnuto. „No a pak jsme viděli tu vlasatou holčičku, 3 kila 80, 53 cm, která vypadala, že se narodila o box vedle nějakému eskymáckému páru a věděli jsme, že tohle je naše Alfí a že jsme se nespletli," rozplývala se hrdá novopečená maminka a popřála dcerce šťastný start do života: „Vítej na světě, inuitská princezno Alfrédo, co jsi připlavala na kře."

Se zvláštním jménem si asi holčička ještě užije svoje. Už teď se v diskuzích objevují například narážky na to, že Alfréda by mohlo být zdrobněle Fredy. „Něco jako Freddy Krueger - Noční můra v Elm Street." Většině Mariiných fanoušků se ale jméno Alfréda líbilo. Ostatně by jí to schválil jistě i Tomáš Klus (32), který má sám syna jménem Alfréd a dvě dcery - Josefínu a Jenovéfu.

VIDEO: Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Proč sekla se svým úspěšným blogem? Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií