Účast v taneční soutěži by pro Danielu měla být podle mnohých hračka, jelikož má už s pohybem zkušenosti. Jenže i tak ji drsné tréninky pod vedením tanečníka Michala Padevěta (36) dost semlely. 

„Znáte to, když Vám prostě nic nejde, všechno Vám padá z ruky, chce se Vám brečet a připadáte si nejneschopnější na světě? (ne, nemluvím o PMS). Prostě dneska jsem si to (doufám!!!) vybrala na hodně dlouho dopředu,“ přiznala na Instagramu hvězda prvních dílů Ordinace v růžové zahradě s tím, že byla na pokraji slz.

Vše začalo právě kvůli StarDance. „Trénink byl tak... k ničemu (byla jsem hrozná!), že jsme ho hodinu před koncem prostě odpískali. Omlouvám se. Šla jsem se uklidnit jídlem, což zabralo... trochu,“ vyprávěla brunetka, která si dopřála slepičí polévku.

Poté si to namířila do kadeřnictví, kam byla objednána, jenže cestou si uvědomila, že nemá mobilní telefon. Už se bála, že ho nadobro ztratila, ale naštěstí ho jen zapomněla v restauraci. Když se vše vyřešilo, dostala kávu, masáž hlavy a rukou a navíc si nechala obarvit vlasy.

„A je to zase dobrý. Zas mi je na světě krásně. Ano, takhle málo někdy  stačí,“přiznala Šinkorová, která ani přes velkou únavu na taneční soutěž nezanevřela. „Pořád miluji StarDance,“ dodala na sociální síti.

VIDEO: Také loni v létě si Daniela prožila nelehké chvíle. Jaké komplikace provázel její let?

 

Fotogalerie
54 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva