Jeden z finalistů SuperStar, zpěvák Petr Borkovec (18), Katarínu už nějakou dobu nepokrytě obdivuje. Zveřejnil proto hned několik fotek s ní a vyznával se jí ze svých hlubokých citů.  „Jde z tebe prostě neskutečná energie a ty oči? Jsem prostě zamilovaný!"

Jenže půvabná brunetka mu zřejmě proklouzla mezi prsty. Nejdřív dala jasně najevo, že po vztahu s ním netouží. „Beru to všechno na bázi kamarádství," řekla webu Pluska.sk. Teď navíc sama přiznala, komu patří její srdce. „Ach, tenhle můj Meky," odhalila totiž na Instagramu k fotce, na které je po jejím boku Miro »Meky« Žbirka (65).

„Jak já ho miluju! A ano, něco spolu i máme," nezdráhala se napsat Knechtová, i když známý zpěvák je dávno zadaný. S manželkou Kateřinou dokonce letos oslaví perlovou svatbu, tedy společných 30 let v manželství.

„Moc se těším, Katka je skvělá," odpověděl pak na příspěvek sám Žbirka, a dokonce připojil i smajlíka se srdíčky. Ve skutečnosti totiž Slovenka jen vtipkovala. Se zpěvákem a skladatelem, který velmi obdivuje kapelu Beatles, ji pojí pravděpodobně jen pracovní spolupráce. Jak ostatně uhodla řada lidí v komentářích, „mají spolu" jen duet.   

VIDEO: SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící! TV Nova

 

Fotogalerie
71 fotografií