Ve skutečnosti má blondýnka velkou radost, že už se jí brzy narodí děťátko. Také ve scénáři v Ulici měla přitom předepsané těhotenství, to ovšem skončilo dřív, než začalo. Krejčíková známá také z Tvoje tvář má známý hlas tak zažila jednu z nejtěžších rolí v životě. A ještě u toho bojovat s hormony, které se jí bouří.

Její postava Gábina totiž podle informací Aha! podstoupila umělé přerušení těhotenství. Nechtěla už totiž mít nic společného s despotickým expřítelem Alešem v podání Dennyho Rajtajského (38) a miminko by je spojilo navždy. Jenže ani potrat nepřinese klid.

Aleš se totiž dozví pravdu a Gábinu čeká peklo. Kromě toho si s jejím bývalým partnerem rozumí i její syn Šíma, který s ním teď nechce zpřetrhat vazby. Jedinou radost jí tak nyní přináší její salon, kterému se začíná dařit. Ovšem čeká ji ještě zásadní výzva a velké rozhodování s ní spojené.

VIDEO: Aneta Krejčíková z Ulice: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková z Ulice: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda Adam Balažovič/bpž

Další novinky v Ulici?

U Lišků to vypadá na rozvod. Bedřich (Adrian Jastraban) a Anička (Ljuba Krbová) už spolu dlouho nežijí, ale teprve 20. srpna mají ale naplánované první rozvodové stání u soudu. Oba je ale definitivní konec pořádně zasáhne, i když už mají oba nové partnery. Vyřešené to možná nemají ani ve svých srdcích – v nových dílech je rozvod oba tvrdě zasáhne. Bedřich žije s matkou své dcery Lady Jindrou (Bohdana Pavlíková) a Anička má nový vztah se svým někdejším mistrem z učňáku Kaštanem (Antonín Procházka).

Naopak Nyklovi budou chystat svatbu. Vendulu (Anežka Rusevová) totiž Pavlík (Jan Řezníček) po návratu z dovolené požádá o ruku. Jenže veselku si vezme na starost její babička Nyklová (Jaroslava Obermaierová), která bude chtít trumfnout Jordánovi ve velkoleposti svatby. Ovšem snoubenci o to nestojí a začnou pomýšlet na radikální řešení…

 Velké změny se chystají také v rodině Peškových, jelikož Vlastovi (Rudolf Hrušínský) se před prázdninami ozvala jeho o deset let mladší sestra Marie (Jitka Smutná), s níž nemá nejlepší vztahy. Jelikož je ale Vlastimil na prahu sedmdesátky a oslaví životní jubileum, chce mu jeho partnerka Amálie pomoci urovnat staré křivdy v rodině. Jenže kromě Marie přijíždí i neteř Blanka (Linda Rybová). A zde to vypadá na velmi osudové setkání.

U Maléřových je zdánlivě klid. Dcera Rozina je úspěšná v Americe, syn Filip je na gymnáziu, neteř Marcela se dostává z anorexie a rodinu netrápí finanční starosti. Ovšem Veronika (Hana Holišová) nemá tolik času na manžela Martina (Tomáš Dastlík). Jejich letité manželství tak čeká řada náročných zkoušek.

 Pořádné problémy budou řešit i Marečkovi. Mára (Kryštof Rímský) s Karlou (Markéta Stehlíková) se vracejí z první společné dovolené. Na Karlu už ale netrpělivě čeká Herman (Jan Holík) a společně se ponoří do pátrání po vrahovi bezdomovců. Mára zase zjišťuje, že jeho otec Luboš(Rosťa Novák st.) zmizel. Dostal se totiž do finančních problémů, které ho vyhnaly na ulici. Také psychicky na tom není dobře, jelikož se bojí, že ho žena Věrka (Milena Steinmasslová) zradila a Mára dost možná vůbec není jeho syn.

VIDEO: Ulice se vrací po letní pauze! Kdo se nečekaně zjeví v prvním díle?!

Video
Video se připravuje ...

Ulice se vrací po letní pauze! Kdo se nečekaně zjeví v prvním díle?! TV Nova

 

 

 

Fotogalerie
72 fotografií