Ještě před týdnem se manžel Moniky Štikové(46) radoval, že bude potřetí v životě otcem a k dospělým dcerám Ornelle Koktové (25) a Charlotte Štikové(22) přibude miminko. I když už dopředu přiznal, že nic ještě není jisté.

Je to spíš v takové teoretické rovině. Není to ještě potvrzené, je to teprve na začátku, nechtěl bych ještě úplně předbíhat,“ prozradil pro Blesk.cz taxikář. Přesto už měl s novou láskou, zdravotní sestřičkou Bárou, dokonce promyšlená i jména - chlapce by pojmenovali Ralph, holčičku Zoe.

Jenže pak dvojice navštívila lékaře a zjistila smutnou pravdu. „Potrat to nebyl. Bohužel je ale všechno jinak. U Báry se stalo, že byl vynechán menstruační cyklus. Zvětšila se jí prsa i bříško, ale doktor bohužel potvrdil, že jsme se spletli," vysvětloval pro web Extra.cz Štika s tím, že se už moc těšil. A tak mu nyní zůstalo jen hořké zklamání.

VIDEO: Jak se ukázalo už ve Štikách, Michal je pořádný alfa sumec

Není ale všem dnům konec, a co není, může být. Páreček prý nezahálí a věnuje se sexuálním hrátkám bez antikoncepce. Na miminku už se tak pracuje a Michalovi v tom očividně nebrání ani to, že jeho dcery z případného sourozence zrovna dvakrát nadšené nebyly.

Neřeší ani to, že je zatím stále ženatý s ráznou blondýnkou Monikou, se kterou na sebe v reality show Štiky neustále štěkali. Ovšem ona sama už má nového partnera, údajně mladého hokejistu. Rozvod je prý navíc na spadnutí.
„Proběhne po prázdninách, my jsme to ještě s manželkou nestačili. Jak je léto, tak má člověk jiné aktivity,“ sliboval zkrachovalý podnikatel.

VIDEO: Překvapený muž Štikové (45): Manželku objevil nahou na benzínce! Řekl, proč se svlékla

Video
Video se připravuje ...

Překvapený muž Štikové (45): Manželku objevil nahou na benzínce! Řekl, proč se svlékla Tereza Kuhnelová, redakce Blesk, FTV Prima

 

Fotogalerie
68 fotografií