Neznámý muž spáchal minulou neděli večer ve městě dopravní přestupek, na paty se mu proto „pověsila“ hlídka strážníků. Honička ale neměla dlouhého trvání, šofér si to namířil k jednomu z domů na Sadové ulici a tím cestu neslavně ukončil.

„Po projetí levotočivé zatáčky najel na vyvýšený obrubník a následně vjel do okrasné zahrádky před panelovým domem a po nárazu do betonové kanalizační šachty s vozidlem zastavil,“ konstatoval policejní mluvčí Petr Zámečník.

Jeden ze strážníků vyskočil z auta a vydal se k místu nehody. Jenže uprchlík na nic nečekal a bleskově zmizel. Druhý člen hlídky popojel za dům, kde kamera ve voze zachytila na několik vteřin prchajícího muže mladšího věku v černém tričku.

„Hledáme i případné svědky, kteří událost mohli vidět a pomohli by s identifikací řidiče a popsali průběh nehodového děje. Před samotnou havárií se řidič s vozidlem VW Golf bez registračních značek pohyboval po Hodoníně. Svědci se mohou ozvat na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158,“ obrátil se mluvčí na veřejnost s žádostí o pomoc.


Fotogalerie
4 fotografie