O to víc je to pro Magdu horší, že si její láska Michal Maudr vzal život v jejím bytě, kde společně žili! „Můžeme potvrdit, že jsme kolem půlnoci dostali hlášení, že v Praze 10 nalezli tělo oběšeného muže. V současnosti případ prošetřujeme jako sebevraždu. Více se zatím nebudeme vyjadřovat s ohledem na pozůstalé,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

DJ Loutka s Magdou, která jako dýdžejka vystupovala pod jménem Madelaine, žil dva roky. Kdysi spolu už chodili, pak se rozešli, ale opět k sobě našli cestu a pro Michala to prý bylo jedno z nejlepších období. Dokonce s půvabnou blondýnkou uvažoval o založení rodiny, i když do té doby tvrdil, že děti nechce.

Co Michala dohnalo k tomu, aby si vzal život, není doposud jasné. Jeho přátelé o něm mluví jako o velmi citlivém člověku, který si všechno až moc bral.

"Furt mi tečou slzy z toho Loutky. Každý z nás djs, co se hudbou živí a tráví milion nocí v klubech obklopených lidmi, s kterými se pusinkujete a plácáte po zádech, by se podle mne nad tím měl zamyslet a říct si, kolik z těchto lidí se mnou bude po padesátce téměř v důchodovým věku řešit věci, který jsou psycho. Loutka byl fakt citlivý hodný člověk a zároveň žil ten pravý DJLIFE se vším všudy, který psychice nepřidá. Sám jsem měl nějaký osobní problémy a vím, jak se ti okruh přátel ztenčí a uzavíráš se do sebe. Není to prostě prdel," napsal na sociální síť Michalův kolega a kamarád DJ Fatty.

Vrstevníci Loutky, kteří stejně jako on v 90. letech začínali hrát, už pro svého kamaráda svolávají rozlučkovou party. 

Fotogalerie
29 fotografií