Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Motorkář našel v autě u D1 mrtvolu: Policie nechápe, jak se vůz dostal za svodidla

Autor: čad - 
18. srpna 2018
13:11

Záhadu, jak se havarovaný automobil dostal na 110. kilometru dálnice D1 u Pávova na Jihlavsku za neporušená více než metr vysoká ocelová svodidla, řeší jihlavští policisté. K nehodě došlo ve směru na Brno.

Havarovanou Škodu Octavii s mrtvým řidičem (60) tam v pátek dopoledne nalezl projíždějící motocyklista. Policisté posléze zjistili totožnost zemřelého muže a policejní psovod propátral široké okolí tragické nehody, neboť bylo podezření, že ve vozidle s ním cestovala ještě další osoba. To se však nepotvrdilo.

„Vozidlo zatím z nejasných příčin vyjelo mimo dálnici a skončilo v lese mezi vzrostlými stromy,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

Policisté zjistili, že řidič z Plzně vyjel už ve čtvrtek večer. „K nehodě tak mohlo dojít mnohem dříve, než jej motocyklista jedoucí po dálnici objevil. Za svodidly v lese bylo špatně viditelné,“ zdůraznila mluvčí s tím, že přesnou dobu smrti řidiče určí nařízená pitva. Policisté nyní hledají případné svědky záhadné nehody, zda by se neozvali na linku 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání