Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivé detaily vraždy: Americký „Neff Novák“ dcery zaškrtil a narval je do barelu k matce

Autor: msj - 
19. srpna 2018
07:02

Hrůzné detaily vyšly napovrch po kontrole DNA na krku Celeste (†3) a Belly (†4). Život jim vzal jejich vlastní otec Chris Watts. Který nejdříve nahlásil jejich zmizení. Další soud by se měl konat v pondělí. Podrobnosti o jejich smrti šokovaly Ameriku.

Právníci podezřelého Christophera Lee Wattse (33) v pátek zažádali o odebrání vzorků DNA z krků zavražděných holčiček. Kontrola vzorků silně naznačuje, že dívky byly uškrceny právě vlastním otcem. Nalezeny byly v barelu na ropu, kde s nimi leželo tělo jejich těhotné matky. Vyšetřovatelé věří, že tím chtěl zakrýt zápach rozkládajících se těl.

Oficiální příčina smrti zatím nebyla zveřejněna. Těla matky Shanann Watts (†34) a dvou dcer byla nalezena ve čtvrtek na ropném poli, kde Christopher pracoval.

Americký „Neff Novák“ je nyní zadržen ve vazbě bez nároku na kauci. Čelí třem obviněním z vraždy třetího stupně a třem obviněním za manipulaci s důkazy. Nikdo nepochybuje o tom, že Chris dostane doživotní trest. Oficiální důkazy, včetně přičiny smrtí manželky a dětí, by se měly u soudu objevit v pondělí. Žaloba dokonce zvažuje trest smrti, který by byl ve státu Colorado velmi vzácným. 

Shanann zmizela s dcerami v pondělí po vyostřené celonoční hádce. Později Chris z domu odjel a své těhotné manželce posílal celé dopoledne esemesky, na které neodpovídala. Poprosil svého kamaráda, aby se k němu domů zajel podívat. Tomu však nikdo neotevíral. 

V úterý se celý zoufalý objevil na televizním kanálu NBC, kde prosil o pomoc při pátrání po jeho „holčičkách“. O několik hodin později se policistům přiznal, že všechny 3 zabil.

Případ může připomínat vraždu Ireny Neffové (†27), kterou v únoru 2008 zavraždil její manžel Robert Novák. Téměř tři týdny potom ještě prosil veřejnost, aby mu pomohla při pátrání. Dokonce žil stále s její rodinou. K její vraždě se přiznal po dlouhém výslechu. Řekl, že ji po hádce uškrtil kabelem od videa. Její tělo zakopal do hlubokého hrobu nedaleko Rudné u Prahy. 

 

IIdiko ( 7. prosince 2018 10:59 )

To je debil ? Furt pise Neff Novak to je cech? Vrah? 1) a 2) vrah se jmenuje Christopher Watts a on neumi ani napsat? me nezajima o cecha? Neffa Novaka me zajima o christa? Nejsou stejne co oba zabili jeho manzelky? Nejhorsi vrah americe je chris watts

pepen ( 19. srpna 2018 11:50 )

Ten nejkrutější trest a vysílat živě...aby si to to ostatní vrazi příště rozmysleli!!!!

pizizub ( 19. srpna 2018 10:02 )

Taková pěkná rodina. Kde je ta pomyslná poslední kapka, kdy člověku takhle rupne v kouli.

teufel ( 19. srpna 2018 08:41 )

Jaký americký „Neff Novák“? To fakt psalo hovado, co mají ty dvě vraždy společného? Vrahů, kteří se v TV přetvařovali, že hledají oběti, jsou přece mraky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání