Herečka známá také z primáckých Cest domů se vypravila na dovolenou do Bosny a Hercegoviny, kde zkoumala místní krásy a pamětihodnosti. Rozhodně se u toho ale nenudila. „Takové dva normální výstupy na pyramidy. První je na Pyramidu Slunce, druhý na Pyramidu Měsíce," pochlubila se na Instagramu.

„Obě mají krásnou..úzkou....dobrodružnou...a hlavně dost strmou cestu vzhůru. A obě i přes tu náročnost stály za to," přiznala Janáčková, která se jen tak něčeho nelekne. Proto neváhala a rovnou po hlavě se vrhla do dalšího dobrodružství.

„Pak si v klidu lehnout na tvrdou lavici v tunelu Ravne. Taková normální dovolená," připsala Kristýna s nadhledem ke snímku, na kterém leží s helmou na hlavě a zachumlaná v zeleném spacáku na zemi, aby si odpočinula, než se vydá na průzkum bludiště v potemnělém tunelu.

„Já bych se asi po... strachy," okomentovala jí fotku obdivně kolegyně Daniela Šinkorová (45). „Někdo lehátko u moře, já lavici v bludišti," smála se ale švagrová Ani Geislerové (42) a maminka čtyřletého syna Louise Fredericka, kterého má s partnerem Michalem Škrabákem.

Už dříve již ostatně dokázala, že leccos vydrží. Loni se totiž vydala na náročnou poutní cestu - Svatojakubskou pouť. S postavou rozmazlené Kristýny Tiché, kterou ztvárnila v Ordinaci v růžové zahradě 2, tak má jen pramálo společného.

VIDEO: Kristýna Janáčková koupala nohy v krvi: Za 10 dní ušla 300 kilometrů!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Janáčková koupala nohy v krvi: Za 10 dní ušla 300 kilometrů! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
42 fotografií