Michal Hrůza je autorem titulní písně k filmu Ten, kdo tě miloval podle stejnojmenného knižního bestselleru Marie Poledňákové. A právě Anna K. ho s ním společně nazpívala. Pro Michala je to již několikátá spolupráce s filmovým producentem Adamem Dvořákem (Lidice, Martin a Venuše), který na střeše Lucerny pořizoval i záběry do filmu. Ty – stejně jako film – podléhají jeho střihačskému umu.

Vysoké teploty rozpálené střechy pražské Lucerny donutily filmaře několikrát přesunout termín natáčení klipu. V podvečer natáčecího dne sice teplota lehce klesla, avšak přinesla s sebou i déšť, který by byl pro celou akci nežádoucí. Naštěstí v čase západu slunce, kdy se mělo začít natáčet, byla obloha téměř podle představ tvůrců.

Adam Dvořák k letnímu natáčení dodává: „Jsou to takové paradoxy… Náš film je taková vánoční rodinná detektivka, kterou jsme natáčeli v leckdy třeskutých mrazech v západních Čechách a Krušných horách. Často se natáčelo do brzkých ranních hodin, kdy herci doslova promrzali na kost. Teď točíme klip k titulní písni a máme zase taková vedra, že ani ve večerních hodinách člověk nenajde úlevu.“

Atmosféru chladného počasí v klipu navodila kostymérka, která oba protagonisty oblékla do kabátů. Natáčení probíhalo v podvečer 13. srpna na střeše pražské Lucerny. Singl i videoklip vycházejí oficiálně 31. 8. 2018. Film Ten, kdo tě miloval vstoupí do kin 8. listopadu 2018.

Fotogalerie
20 fotografií