Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž z Opavy žil s mrtvolou manželky: Z bytu se linul nesnesitelný zápach

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Aktu.cz)
Autor: lm - 
14. srpna 2018
12:32

Hrůzný případ vyšetřuje v těchto dnech opavská policie. Z jednoho z bytů v Mostní ulici se dlouhé dny linul nesnesitelný zápach. Když policisté do bytu přišli, čekal je šok.

Policisté byli na místo povoláni minulý týden ve středu. Byt byl v pronájmu a sousedé kontaktovali majitele poté, co je delší dobu obtěžoval nesnesitelný zápach. Policisté uvnitř na pohovce objevili mrtvou jednašedesátiletou ženu ve značném stadiu rozkladu.

Cizí zavinění předběžně nebylo zjištěno, policisté ale nařídili soudní pitvu. Podle zdroje redakce Opavského a hlučínského deníku, který o případu informoval, ale mohl mít ve smrti ženy prsty její manžel, který s ní byt užíval.

„Mrtvola tam ale mohla klidně být týdny. Manžel byl s ní v bytě celou tu dobu. Vzhledem k tomu, že oba holdovali ve velkém alkoholu, hádky byly na denním pořádku, je možné, že šlo o vraždu nebo nešťastnou náhodu při hádce a žena po ní zemřela. Manžel to však neohlásil a dál žil s mrtvolou v bytě. Byla to hodná a milá paní,“ uvedl člověk ze sousedství, který si přál zůstat v anonymitě.

Podle něj sice problémy s manželi v domě nebyly, ale často od nich byly slyšet hádky a dokonce hlasité rány. „Jedna taková i během týdne, jenž předcházel týdnu, kdy se našlo tělo. Ta rána byla opravdu velká,“ dodal zdroj. Manžela měli podle něj z bytu vyvést až policisté, při odchodu ho ale museli podpírat, protože nebyl schopen sám chodit. Případem se nyní zabývá policie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání