Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zvláštní láska: Dívka se chce vdát za zombie panenku, její jméno si nechala i vytetovat

Autor: base - 
13. srpna 2018
17:44

Devatenáctiletá dívka z amerického státu Massachusetts chová zvláštní city ke své panence. Je do ní prý zamilovaná a chce si ji vzít. Jejich „vztah“ trvá již tři roky. Zprávu přináší web Mirror.

Felicity Kadlec dostala zombie panenku už před několika lety. Našla ji na speciální webové stránce, kde nabízeli různé kolekce panenek. „Náš vztah začal, když mi bylo 16 let, protože jsem si řekla, že bylo vše špatně a prolomila jsem své city,“ řekla Felicity. Dřív si však své city nechtěla připustit.

Panenka, kterou dívka pojmenovala Kelly, má obličej politý umělou krví a její tvář je rozbitá. Dokonce nemá oko. Felicity panenku obléká do růžového oblečení a zavaluje jí polibky.

Dívka plánuje svatbu se zombie panenkou, která se má konat letos v září. „V minulosti jsem měla přítele a dokonce jsem si myslela, že jsem do nich zamilovaná. Ale nikdy jsem se s nimi necítila tak, jak se cítím teď,“ vysvětluje Felicity.

„Spousta lidí nechápe můj vztah s Kelly, ale jsem si jím tak jistá, že jsem si její jméno nechala vytetovat na ruku. Také říkají, že bych měla být s opravdovým člověkem, ale Kelly pro mě opravdová je,“ řekla dívka.

Její rodina a kamarádi jí zakazují nosit panenku s sebou, když si chtějí vyrazit. „Když jdeme do restaurace, Kelly musí zůstat v autě, protože by na nás lidé divně koukali, takže nejsme schopny jít na rande do společnosti,“ vysvětluje Felicity. I přes pomluvy ostatních ji prý dívka stále miluje a dělá ji šťastnou.

ferdiznac ( 13. srpna 2018 22:27 )

Muze si zorganizovat pochod mensin.

hafblaf ( 13. srpna 2018 21:39 )

To bude nejlepší řešení.

Zobrazit celou diskusi