Vendula se netají tím, že její syn Jakub je zásadně proti, aby jeho fotky zveřejňovala na sociální síti. Ale nedávno udělal výjimku a s mamkou se vyfotil v bazénu.

Při hrátkách v bazénu už ho nepřeperu, roste z něj krásnej kluk, čím je starší, tím více si uvědomuji moje přaní, aby byl spokojený a obstál v tomhle světě, který, jak víme, není a nebude jednoduchý… o tom se nebudu rozepisovat, páč bych se jenom rozčílila,“ okomentovala společné fotky Vendula.

Další den ji společně s manželem čekalo focení charitativního kalendáře. „No nevím tedy, jak bych na těch podpatcích za někým nebo před někým běžela, vlastně za vznik téhle fotky, která je ještě syrová, může Josefova ségra! Ta už několik let pomáhá s opravdu velkým nasazením. Charitativní kalendář Nadačního fondu Ozbrojených složek ČR – výtěžek pro příslušníky Policie ČR, Armády ČR, Celní správy a Vězeňské služby, kteří utrpěli zranění či úraz při výkonu služby, pro jehož účely byla fotka pořízená, je toho důkazem," svěřila se Pizingerová

VIDEO: Vendula Pizingerová: Kdy se cítila jaka štvaná zvěř?

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová: Kdy se cítila jaka štvaná zvěř? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií