Těmito slovy Lucie Vondráčková reagovala na Plekancovo facebookové oznámení, že jejich vztah je u konce: „Láska se ptá přátelství: ‚Proč jsi na světě, když existuji já? Protože ty pácháš bolesti a rány, ale já je hojím.‘ Díky za vaše přátelství, díky kterému vím, kde mám domov. Vaše Lucie,“ napsala si herečka na Facebook.

Bezprostředně poté, co se krach manželství provalil, utekla k rodičům, zatímco Plekanec okamžitě zamířil na letiště a odletěl zpět do Kanady. Následně překopala celý svůj program, který měla v Česku nasmlouvaný, a nechala si jen tu práci, kterou nešlo odřeknout. V nejbolestnější chvíli se musela převléci za princeznu a nafotit romantické fotky u koní.

I když by všichni čekali a jistě i pochopili, kdyby se Lucka nyní uzavřela před světem, opak je pravdou. Zpěvačka, která má se svými fanoušky nevídaně silný vztah, s nimi dále sdílí své nitro. Získala je díky práci, ale jsou jí zároveň i velkou rodinou. Není divu, že se k nim obrací i nyní. „Láska je zázrak, kámo, zázrak,“ napsala v nejnovějším příspěvku Lucie. Překombinovala tak trochu slova k písni Touha z filmu Kvaska, kde hrála jednu z hlavních rolí. Tento citát přidala k fotce, na které je se synem na zádech uprostřed polního strniště. Na instagramu pak ke stejné fotce napsala „Cesta“ a připojila srdíčko.

V náznacích mluvící a symboly používající Lucie se, zdá se, snaží dívat dopředu, zvednout se a jít dál. Nic jiného jí ani nezbývá, i když ohlížení se zpět a bilancování se tu a tam s jistou dávkou melancholie či smutku stejně neubrání. Je jen dobře, že jí je její facebooková a skutečná rodina oporou.

Fotogalerie
26 fotografií