To je pokoukáníčko! Ještě že mají rodiče Michaela Frolíka kolem domu vysoké ploty, protože jinak by je měli už obehnané zvědavými sousedy. Hokejista sundal oblečení a nechal si jen slipy, jeho přítelkyně Diana Kobzanová se oblékla do titěrných bikin.

Jejich záměr ukázat fanouškům, jak hrají hokej podomácku, ale nevyšel. Všichni totiž obdivují jejich těla a ne provizorní plochu pro hokejový trénink a Frolíkovu hokejku se závažím. „Vy jste oba tak nechutně pěkný, ale nutno dodat, že takhle vypadat po dvou dětech je něco neskutečnýho,“ psal jeden fanoušek.

A další se přidávali. „Jestli budu mít někdy děti, tak chci, abych měla figuru jako VY! A aby můj přítel měl figuru jako Váš partner,“ chválila je jiná fanynka. A takových komentářů bylo požehnaně.

No, ona si vlastně Diana o ně i sama řekla. „Hogo fogo Žehrovice. Jako z katalogu. Prosím vás, máte chválit mojí postavu po dvou dětech, ne Froldovu hokejku, aby bylo jasno. Ten nerodil, ten z toho vybruslil,“ připsala modelka k jejich fotografii. A všem zvědavcům doplnila i své míry – 185cm a 68,5 kg.

VIDEO: Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií