Zatímco Tomáš Plekanec se o jejich ukončení vztahu rozepsal víc detailně, Lucie Vondráčková místo vysvětlení použila jakýsi citát. Láska se ptá přátelství: „Proč jsi na světě, když existuji já?“ „Protože ty pácháš bolesti a rány, ale já je hojím,“ napsala na svůj profil na sociální síti. A k tomu přiložila fotografii z jejich svatby.

O jejich rozchodu se mluvilo velmi dlouho. Každý se upínal na svou kariéru, Vondráčková velmi často jezdila do Česka, buď sama, nebo z větší části se svými syny Matyášem a Adamem. Plekanec se k nim přidal jen velmi zřídka.

„Já s Lucií bychom vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat. Budeme se snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ uvedl hokejový útočník na sociální síti o jejich rozchodu.

Otázkou nyní zůstává, zda Vondráčková zůstane nadále v Kanadě, kde její manžel působí v NHL a nedávno podepsal smlouvu na další sezonu. Anebo se vrátí natrvalo do Čech i s dětmi.

VIDEO: Vondráčková: Jako maminka se musím rozčtvrtit!

Fotogalerie
60 fotografií