Já s Lucií bychom vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat,“ uvedl hokejový útočník na facebookovém profilu svého fanklubu. Bez dalších podrobností pak informaci potvrdil i Blesku.

Mnohonásobný reprezentant a populární zpěvačka si dávají sbohem sedm let po svatbě, kterou měli 17. června 2011 v kapli sv. Kláry v Troji.

Lucka se vdávala už těhotná, v prosinci téhož roku se jim narodil syn Matyáš (6), k němuž v létě 2015 přibyl Adam (3). „Budeme se snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ dodal Tomáš Plekanec s tím, že situaci nebudou více komentovat.

Odchovanec z Kladna tak prožívá doslova přelomový rok. V únoru byl poprvé v kariéře vyměněn z Montrealu do Toronta, na jaře po mistrovství světa definitivně ukončil kariéru v reprezentaci, kde řadu let plnil roli kapitána, teď je u konce i manželství.

Otázkou zůstává, jak budou dál fungovat jako táta a máma. Zda Lucie Vondráčková zůstane žít v Montrealu, kde Tomáš s místními Canadiens nedávno podepsal smlouvu na další sezonu v NHL, nebo se vrátí do Česka a zaměří se na svou pěveckou a hereckou kariéru…

Fotogalerie
43 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Jak si Lucka žije v Kanadě? Jan Jedlička