Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smutné detaily smrti nadějného sportovce Viktora (†11) na čtyřkolce: Vše se odehrálo během sekund

Autor: msj - 
6. srpna 2018
12:16

K tragické smrti došlo v sobotu kolem poledne ve slovenském městě Brezna. Právě tam vyhasl život nadějného sportovce Viktora (†11), na kterého se převrátila čtyřkolka. Proč k nehodě došlo a jak na smrt svého syna reagovala Viktorova matka?

Viktorův kamarád, se kterým se vozili po louce, skončil se zraněními v nemocnici. Čtyřkolka patřila rodinnému známému, který s chlapci na louce byl. Radostná projížďka se v tragédii proměnila tehdy, kdy čtyřkolka spadla na jedenáctiletého Viktora.

K chlapci byli přivoláni záchranáři, kteří se ho pokoušeli oživovat několik minut. Bohužel se jim to nepodařilo a Viktor na místě zemřel.

Byla to jen sekunda. Ani ten známý si zřejmě nevšiml, jak se to stalo. Zřejmě se ale čtyřkolka převrátila, protože na jedné straně byla špinavá od bláta,“ uvedl rodinný známý pro slovenský deník Čas.

Byl to velmi dobrý známý. Věnoval se Viktorovi ze sportovní stránky v lyžařském klubu. Chtěl jim udělat radost a takhle to dopadlo. Rodiče u toho ani nebyli. Volali jeho matce, která okamžitě odešla z práce. Je to pro ně obrovská tragédie. Viktor byl hrozně šikovný, co se týká školy i sportu,“ dodal se zármutkem v očích.

Když jsem ho tam viděl, byl to hrozný pohled. Matka u něj klečela a plakala,“ řekl obyvatel ze sídliště nedaleko nehody.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání