Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásnou Katku (†17) pohřbí v Londýně: Na tragédii se chce někdo přiživit

9. srpna 2018
05:50

Obrovský žal prožívá rodina zavražděné Kateřiny (†17), kterou v Londýně ubodal její expřítel (21). Zatímco plánují pohřeb mladé dívky, na tragédii se někdo snaží přiživit. Jménem rodiny vyhlašuje sbírky na smuteční obřad, pozůstalí ale tvrdí, že si vše platí sami.

Krásnou Katku našli před necelým měsícem v kaluži krve ve čtvrti Camberwell. Záchranáři už dívce bohužel nemohli pomoci. Policie krátce poté zatkla a obvinila ze zabití jejího expřítele Oluwaseyie Dadu (21).

Zatímco zdrcená rodina truchlí a připravuje pohřeb, někteří lidé se na tragédii zřejmě snaží vydělat. Ve jménu rodiny vyhlašují sbírky, které mají údajně sloužit k uhrazení nákladů na poslední rozloučení s mladou dívkou. To ale rodina důrazně odmítla. "Co se týče pohřbu, hradíme ho sami a nikdy jsme nežádali sbírky od lidí a ani od nikoho jiného. Ten, kdo dělá sbírku, si ji dělá pro sebe, ale ne pro nás," oznámili pozůstalí.

Mladou dívku, jejíž rodiče přišli do Anglie z Liberce, nakonec pohřbí v Londýně. "Poslední rozloučení se koná 14. 8. v 9:00 ráno na Edmonton Green v Londýnē," uvedla rodina.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání