Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hraní se smrtí u Brna: Hlupák přelézal ve vlaku z kupé do kupé

Autor: shp - 
5. srpna 2018
17:25

Na co, proboha, myslel? Nerozvážný mladík si zřejmě chtěl něco dokazovat a ve vlaku ve směru Letovice – Brno, který mnohdy dosahuje na kolejích rychlosti až 160 km/h, přelézal z kupé do kupé. Měl štěstí, že se mu nic nestalo.

Na videu, které koluje po sociálních sítích, je vidět mladík, který přelézá z jednoho kupé do druhého. Kamarádi ho přitom hecují. „Tak pojď do toho, ty magore. To je hov*ado,“ říká jeden z přátel, kterému jde zřejmě víc o podívanou než o zdraví kámoše.

Hazard se životem, který mladík podstoupil, odsuzují nejenom lidé na Facebooku, ale i lidé nejpovolanější. „Obecně je vyklánění z vlaku zakázané. Varování je napsáno u všech oken. To, co je na záznamu, je nebezpečné a jde o hazard s životem,“ řekl Blesk.cz mluvčí Českých drah Petr Šťáhlavský.

Je štěstí, že dotyčný nepřišel o život. Kdyby vypadl nebo byl sražen protijedoucím vlakem, nejspíš by zemřel,“ pokračuje mluvčí. „Kdyby byl přistižen, byl by pokutován nebo vyloučen z dopravy. Musel si vyhlédnout okamžik, kdy byl průvodčí jinde,“ uzavřel Šťáhlavský.

ellenic ( 6. srpna 2018 12:36 )

Bystrozraky Raději ne, takových je tam už dost . Tedy Bohužel .

žanyn ( 6. srpna 2018 11:35 )

Bravoo Plesku. Tyhle vaše senzační zprávy jen vyhecují další blázny k podobným aktivitám. Ty mrtvé pak si můžete dávat do sbírky....

offline ( 5. srpna 2018 23:52 )

Copak, když se chce zabít, nic proti tomu, ale nasralo by mě, kdybych kvůli takovému hovadu musel čekat hodiny, než se to vyšetří. Proč tyhle sebevrahy prostě nedají stranou a pak v klidu neodvezou, ale musí se to vyšetřovat jak u debilů na dvorečku.

ellenic ( 5. srpna 2018 23:04 )

Takhle se chová jen primitiv a blbec . Z toho v životě nic dobrého nebude .

paralenka ( 5. srpna 2018 22:30 )

Škoda, že nejel opačným směrem, přišel by o slávu, tupan! Včera naopak rychlík z Brna dojel do Letovic pozdě a ze Svitav už si ani neškytnul, byl zrušen! Deboš by měl hoďku a půl na vychladnutí a vy z nedočkavosti potíže s karpály nebo by vám ruka upadla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání