Časopis Tatler každoročně vydává seznam nejlépe oblékaných lidí planety. Nejmladším přírůstkem se v letošním seznamu o 30 jménech stal právě následník britského trůnu, princ George. Ten přitom teprve nedávno oslavil 5. narozeniny.

Není ale divu, vždyť outfity, v nichž se princátko objevuje na veřejnosti, pak rychlostí blesku mizí z pultů obchodů. Jeho krátké kalhoty a trička s krátkými rukávy prostě bodují. Georgeovi na tom ale pravděpodobně moc nezáleží. Jeho styl má na svědomí především jeho maminka, vévodkyně Kate (36).

Ta tak na seznamu rovněž nechybí. Veřejností je obdivována především za to, že stejné modely dokáže vynést klidně několikrát a kromě toho kombinuje kousky od designérů s cenově přístupným oblečením.

Fotogalerie: Královská podívaná: Slavnostní křtiny…
22 fotografií

Mezi nejlépe oblékané patří z královské rodiny prý patří také choť prince Charlese (69) Camilla (70), vévodkyně ze Sussexu Meghan (36) a samozřejmě i sama královna Alžběta II. (92), kterou časopis ocenil za její oblibu světlých a jasných barev a květinové vzory.

Zajímavé je, že do seznamu byla zahrnuta také kontroverzní členka královské rodiny, Amelia Windsor (22). Ta se přitom v poslední době ukazovala spíše nahoře bez, než aby se obtěžovala s oblékáním.

V seznamu figurují také další osobnosti ze světa filmu, byznysu, hudby, módního návrhářství. Nechybí bývalá modelka a expartnerka Micka Jaggera (75) Jerry Hall (62), manželka George Clooneyho (57), právnička Amal (40) či herečka známá z nejnovější verze Popelky či druhého dílu muzikálu Mammma Mia Lily James (29).

VIDEO: Podívejte se, jak to vypadalo, když šel princ George poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou.

Video
Video se připravuje ...

Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou Instagram

 

Fotogalerie
206 fotografií