Herec a opravdový profesionál ve svém oboru je lajdák na své zdraví. V roce 2013 ho lékaři vybízeli k výměně kolenního kloubu, ale tu herec odložil z pracovních důvodů. „Mám velké bolesti,“ konstatoval minulý rok deníku Aha!. „Levé kolénko slouží méně, takže je potřeba s ním dělat všechno možný, aby fungovalo stejně jako pravé. To se zatím daří, takže oddaluju tu nepříjemnou operaci. Když vám to koleno vymění, dají vám něco jiného, a když máte něco jiného v těle, tak to určitě dobré není,“ řekl v Českém rozhlase. 

Herec také dodal, že zatím řeší bolestivé zdravotní potíže po svém a to v lázních v Třeboni, kde ho dají vždy na chvíli dohromady. Samozřejmě léčebné lázeňské procedury jsou jeho kolénku prospěšné, ale zcela určitě ho nevyléčí natolik, aby bylo zcela fit. „On je železný dědek. Je nezničitelný. To si myslím. Je tak statečnej, že i když ho to bolí, tak to nedá najevo. To jsou zkrátka profíci. Mirek je zkrátka Tarzan,“ prozradil Aha! režisér Jiří Strach (44).

Miroslav prostě nechce svými bolestivými problémy komplikovat natáčení a tak raději trpí velkými bolestmi. Bohužel to vypadá, že ještě nějakou chvíli v takovém to zápřahu bude pokračovat, jelikož má nasmlouvanou jednu práci za druhou. Tímto se tedy termín operace odkládá někdy na rok 2019.

Fotogalerie
26 fotografií