Moderátor Receptáře prima nápadů a hlavní postava nového rodinného seriálu statečně bojuje už čtyři měsíce se zákeřnou nemocí, kvůli které musel nedávno podstoupit i náročnou operaci břicha. Proto zřejmě využívá každou chvíli na nabrání nových sil. „Pan Postránecký se dopředu omluvil, že na akci nepřijde,“ prozradil Blesku dobře informovaný člověk z televize Prima s tím, že herec v tropických teplotách raději odpočívá. Momentálně má natáčecí pauzu.

„Od příštího týdne začíná po plánované pauze opět natáčet pořad Receptář prima nápadů a k tomu ještě seriál Krejzovi, kde má hlavní roli,“ dodal zdroj z Primy s tím, že před kamerou se snaží působit, jako by ani žádné problémy neprožíval. Opak je ale pravdou. „Je to tak závažné, že se o jeho nemoci mluví pouze v kruhu rodinném,“ řekla Blesku v týdnu Postráneckého neteř Ivana Vobořilová.

Herec tak vynechal už druhou akci televize. Začátkem června na poslední chvíli vzkázal fanouškům, že nepokřtí knižní podobu Receptáře. Vyhýbat se společenským akcím přitom v plánu vůbec neměl. „Nechci se skrývat ani stranit veřejného zájmu,“ prohlásil zkraje června, kdy svou nemoc v prohlášení pro tisk potvrdil.

VIDEO: Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu Tereza Kühnelová

Fotogalerie
12 fotografií