Doposud Harry jezdil v luxusním voze Audi A6 Avant, který si pořídil v dubnu 2017. Hojně ho využíval v začátcích svého vztahu s herečkou Meghan Markle (36) a přijel v něm loni v květnu také na svatbu Pippy Middleton (34). Krátce po své vlastní veselce s Meghan se ale fára najednou zbavuje.

Nabízí se tak otázka, proč se tak rozhodl. Možná že už si zuby brousí na nějaké jiné a lepší (nebo prostě britské) auto. Také už se spekuluje, že tentokrát se bude při výběru ohlížet i na to, že brzy na palubě bude vozit i malé děti. Přece jen on i jeho choť už by si prý moc přáli založit rodinu a nebudou s tím zbytečně otálet. Pořídí si tak nyní dvojice nějaký velký a pohodlný rodinný vůz?

Každopádně Harryho audi už je k mání. Nabízí jej obchodní společnost Overton Prestige, která ho umístila do své online nabídky. Vůz s dvoutaktovým benzinovým motorem V8 má pod kapotou 552 koní a pyšní se panoramatickým střešním oknem, parkovacími senzory i kamerami s nočním viděním.

Neměl kromě britského prince žádného jiného majitele, a má tak najeto jen zhruba 7 tisíc kilometrů. Nabízen je za cenu 71 900 liber, tedy v přepočtu něco málo přes 2 miliony korun.

VIDEO: Po svatbě Harry a Meghan zase naskočili do luxusního jaguáru!

Video
Video se připravuje ...

Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru! Reuters

 

Fotogalerie
91 fotografií