Smutnou zprávu oznámila Absolonová na Instagramu, kde sdílela video z loňských Vánoc. Tehdy ještě s maminkou a babičkou připravovaly cukroví. „A už to tak nikdy nebude, asi už přestávám být malá,“ posteskla si.

„Naše babička Helenka Vypustová dnes navždy odešla,“ vysvětlila zoufalá Monika s tím, že babička už na tom byla špatně delší dobu. „Přestože to pro ni už bylo vysvobození, tak pro mě, bráchu, mamku, její ségru a naše rodiny a obzvlášť našeho dědu Oldu ohromná ztráta a tragédie.“

„Moc bych chtěla poděkovat všem lékařům a sestřičkám z benešovské nemocnice, kteří se snažili babičce pomoci,“ uvedla představitelka Funny Girl či Evity na sociální síti a zesnulé příbuzné poslala navíc i poslední vzkaz do nebe: „Babi, pusu do nebe a děkuju za všechno!“

Pro Moniku je situace ještě těžší v tom, že je právě v šestém měsíci těhotenství, a tak by se neměla nijak zbytečně stresovat a trápit, aby bylo její miminko zdravé a šťastné. Řada jejích fanoušků, kteří v komentářích vyjádřili upřímnou soustrast, se ale shodli na tom, že část babiččiny duše se vrátí v novém členu rodiny. „Přijde nástupce a bude to, Moni, holčička. U mě to tak bylo, odešla babička a přišla dcera,“ napsala v komentářích například jedna paní.

Zpěvačka už se navíc nechala slyšet, že i když pohlaví ještě neví, dívenku by si přála. Ostatně s partnerem, hokejistou Tomášem Hornou (37) už jednoho kluka má – syna Tadeáška (v listopadu mu budou 3). 

VIDEO: Absolonová o synu Tadeášovi: Budu strašná matka! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Absolonová o synu Tadeášovi: Budu strašná matka! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií