Jen co Jitka Čvančarová oznámila narození syna Theodora, zahrnuli ji fanoušci obrovskými gratulacemi. A nejen oni. Přidaly se i známé osobnosti, jež herečku znají z branže. „Nádhera a obrovská gratulace!“ vzkázala jí Michaela Badinková. A manželka Václava Neužila Lenka Stárková napsala: „Nádhera, Jíťo! Užívejte se, milujte se“. Moderátorka Laďka Něrgešová  s Janou Plodkovou jí poslaly srdíčka bez dalších komentářů.

Mezi stovkami gratulantů z řad fanoušků se našel i jeden rýpal, který zmínil její vyšší věk. „No tak ve čtyřiceti letech už to není šup šup jak za mlada, ale hlavně že jsou zdraví,“ sdělil na sociální síti.

Čvančarová porodila chlapce přesně v den úmrtí její milované maminky, a jak se ukázalo, nebyla jediná, jehož smutek vystřídala radost. „My to měli podobně. Tatínek v srpnu odešel, za pár dní se mi narodila dcerka. Tak to i bývá, je to klasika přírody. Jména jste vybrali zajímavá, může s nimi dobře uspět kdekoliv na světě,“ vzkázala Jitce jedna fanynka s přáním hodně zdraví.

A další ženy tato slova kvitovaly. „Většinou to tak je, že jeden život musí odejít, aby ten nový mohl přijít,“ napsala jiná žena. Jitka je teď štěstím bez sebe. Druhé miminko si velmi přála, přišlo totiž až šest let po narození její dcery Eleny a také po jednom prodělaném potratu.

VIDEO: TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla?

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

 

Fotogalerie
59 fotografií